WCP -

OnsdagHeellu!!!:))
I dag var det sykt digg på skolen. Vi hadde sånn elevsamtaler med læreren og når man var ferdig med det kunne man bare dra hjem eller sitte på skolen å gjøre lekser!
Når vi var ferdig med våre elevsamtaler dro vi hjem til Ida.
Vi har sett på Gossip Girl og spist pannekaker. Ellers har vi ikke gjort noe spesielt! Nå skal vi lage litt krem. Det er så godt;) Namnam.

Legger med noen bilder.

Mr. Pumpkin!

-Armanda&Ida <3

 • Snøøø!  Hei,

  I dag har egentlig bare vært en vanlig, kjedelig mandag. Jeg har ikke gjort noe annet en å gjøre lekser og spise siden jeg kom hjem fra skolen. Men en ting som var bra i dag er at det snødde!!!! Vet det er mange som ikke liker snø, men jeg ELSKER snøen. Det er så koselig. Snøen og vinteren og julen! Elsk. Det er dessverre pluss grader ute så det er veldigs slafsete, ikke sånn ordentlig snø :( Snøen er nok borte i morgen.

  Men til noe annet - denne uken blir sååå deilig. I morgen skal vi ha elevsamtaler, og når vi er feridig med det så kan vi dra hjem. Ig på onsdag slutter vi 1200, også er det Halloween. På torsdag er det OD, og på fredag har vi friiii :D Så denne uken blir deilig.

  Fra dette:   

  Til dette:

   

   

  -Ida <3

 • Mandag!  Hei!

  Æsj nå er det mandag den verste dagen i uka! Men denne uka har vi bare to vanlige dager! For i morgen Har vi sånn elevsamtale og på torstag har vi OD og på fredag har vi FRI! Fantastisk uke. Men på onsdag slutter vi klokka tolv da, så det er jo ikke så ille. I dag har det vært kjempe kjedelig ikke gjort noe morsomt eller vi så på en film i en halvtime, men filmen var veldig kjedelig så det er ikke noe pluss poeng det egentlig. Og i dag snødde det, helt fantastisk!

  -Sofie
   

   
 • Sliiitsomt!  Heisann,

  I dag har jeg og Armanda raket løv i hagen. Det tok oss 4 timer og vi var helt døde når vi endelig var ferdig.
  På torsdag er det OD. Men vi valgte å jobbe i dag sånn at vi har fri på torsdag. Vi fikk 300,- hver for jobben vi gjorde i hagen i dag. Så da gir vi det inn til OD også kan vi bare være hjemme å slappe av på torsdag siden vi heller jobbet i dag!

  Denne uken blir kjempe deilig!
  I morgen er det vanlig skole, men på tirsdag så har vi elevsamtaler så da må vi bare møte opp på skolen og bli ferdig med møte også kan vi dra hjem etter det. På onsdag har vi vanlig dag, men vi slutter klokka 12. På torsdag er det som sagt OD dag så da har vi selvfølgelig fri. Og på fredag har vi fri!!!! Så det blir bare 2 vanlige dager på skolen;*

  Når vi var ferdige med å jobbe i hagen fikk vi Kebab av pappa. NAAM :D

  -Ida<3<3

 • Koselig dag ;)  Hei,
  I dag har Armanda, Soluna og jeg vært i byen. Det var utrolig koselig. Kjempe gøy altså. Jeg og Armanda satt egentlig bare hjemme i stua og visste ikke helt hva vi skulle gjøre også fikk vi plutselig en melding av Soluna og hun lurte på om vi ville bli med til Oslo, og det ville vi selvfølgelig! Så da dro vi til byen og møtte Soluna der. Vi dro på McDonalds og gikk rundt å så litt i butikker ogsånn! Vi dro opp til oslocity etterhvert. Jeg og Armanda kjøpte oss en bukse. Også kjøpte Soluna og Armanda noen produkter!
  Det var sykt koselig!! :)

  Nå sitter jeg bare å ser på tv og spiser godteri. I morgen skal jeg og Armanda rake løv i hagen. Vi får penger får det da!

  Her er buksene vi kjøpte!

  Cubus 99,-

  Nam nam, godteri!!!

  -Ida <3 <3

 • Helg!  Hei folkens, har akuartt kommet hjem fra en ganske kjedelig dag :( Men nå er det endelig helg! Bortsett ifra at vi må jobbe på en framføring, sykt irriterende nå som det er helg!!! Framføringer er da på mandag så vi må lage den ferig nå.

   

  -Sofie & Marte

   

  Hva skal dere i dag?

 • Funday!!  Hellu!!
  Fikk ikke blogget i går så jeg skriver hva vi gjorde i går ogsånn.

  I går var jeg og Armanda hjemme hos meg og så på Gossip Girl. Som vanlig. Hahah, det er nesten det vi gjør hver dag. Litt senere på kvelden dro Armanda hjem også gikk jeg bort til hun senere.

  Dagen i dag var litt mer interessant. I dag er det onsdag som beryr at vi sluttet 1200 på skolen!!! JIPPI :D Også hadde vi OD/IU greier på skolen som beryr null vanlige timer! Dessverre var dette siste dagen med IU i dag. Som betyr tilbake til vanlige kjedelige skoletimer i morgen. Matte, norsk ... Blææææ
  OD komiteen, som Selma er med i har gjort en super jobb med alt til OD ogsånn:)

  ETTER SKOLEN I DAG:
  Armanda, Selma og jeg tok skolebussen som går litt over 1200 også stoppet vi innom Rimi og kjøpte noe digg. Potetgull, nudler, boller, pepperkaker, sjokomelk og et blad! Hahahh, veldig sunt!
  Ikke akkurat;)
  Da vi kom hjem så vi på Pretty Little Liars Halloween spesialen. Den var kjempe, utrolig, A-mazing, mega bra. Den var råbra:) Men nå må vi vente 3 hele måneder før neste episode kommer. Etter vi hadde sett på den ogsånn fikset vi neglene. Fuuun!

  Men nå er jeg helt sykt trøtt(?)
  Selvom klokka bare er ni. Haha:P
  Må gjøre litt lekser først. Frister ikke i det hele tatt, men det må gjøres!

  Snakkes:)
  -Ida

  Sorry for at det blir så dårlig kvalitet på bildene. Vi tar som oftest bildene vi legger ut med iPhonen og da blir det bra kvalitet på mobilen, men når vi overfører bildene til bloggen så blir det dårlig og kornete...

 • I dag!  Heei! 

  I dag har det vært en fantastisk dag, kjempe morsomt. Har bare hatt sånn IU (internajonal uke) hele dagen. Ikke noe matte eller sånne stygge fag! Og på slutten hadde vi stol leken, drit morsomt lærern (Pål) og en elev krangla om en stol, sykt lættis!!! Og Marte lo så mye at hun begynte og grine. Du er herlig Mart! <3 Etter skolen ble hun med meg hjem, tokk noen bilder og har bakt sånne coockies! Naaaam :D! De er kjempe gode!

  -Sofie

   

  Kamera: Canon 500d

 • Skole  Hei!

  Nå sitter jeg og Marte på datarommet ( på skolen)!  Egentlig skal vi skrive en oppgave om slottet i versailles. Men vi klarer det ikke, eller vi gidder ikke! Vi får egentlig ikke lov til dette så det blir ikke noe langt innlegg eller bilde. Men nå må vi begynne!

   

  -Sofie & Marte

 • Vanlig dag !!  Hei,

  I dag er det mandag ! Da gjør jeg alle leksene mine. Heldigvis fikk jeg gjort alle leksene mine i timen i sta for jeg fikk veldig mye ekstra tid. Så jeg bare slappet av!  Jeg var med Ida ista også, vi så på Gossip Girl. Så fikk jeg litt latterkrampe på slutten. Hahah.....

  -A

 • Bildeeer!  Her er noen bilder jeg fant på Facebook, tumblr og albumet på mobilen min :)

  Her er en søtt bilde jeg fant av Armanda på mobilen min;)

  -Ida <3

 • Monday!  Hellu,

  mandager er ikke akkurat den beste dagen i uken! Men nå er den endelig overstått. Det jeg hater ved mandager er at det er "leksedagen". Altså, den dagen i uken jeg gjør alle leskene mine på. Men på skolen i dag var det egentlig veldig gøy! Denne uken er det jo IU (Internasjonal Uke) så vi hadde sånne forskjellige spill og leker på skolen som har med OD (Operasjon Dagsverk) å gjøre. OD dagen er neste uke, 1.november. Jeg og Armanda skal jobbe hjemme. Vakse huset og rake i hagen ellernoe sånt. Vi var på Rimi og spurte om vi kunne jobbe der, men det var allerede mange andre som også hadde spurt. Det er nesten ikke mulig å finne noe sted og jobbe her på Nesodden. Nesten alt er tatt allerede. Man må være veldig tidlig ute isåfall. Men nok om det.

  Etter skolen i dag dro Armanda og jeg hjem til meg. Vi spiste litt og så på TV, gossip girl som vanlig. HAHA! Det går på tv mandag til fredag kl 1200 eller noe sånt. Og da er jo vi på skolen, så vi pleier å ta det opp å se på det når vi kommer hjem fra skolen. Men vanligvis pleier vi å se på serier på "Watchseries.eu" eller så går det ann og se på serier på "1channel.ch" tror jeg :) På wathseries kan man se de fleste serier. Alt fra Top Model til The Vampire Diaries osv. Det er mye reklame på nettsidene da, men ellers funker det kjempe bra!

  (fant dessverre ikke noe bilder fra i dag)

  Byebye,

  Ida <3

 • Sunday funday!  Heeei !
  I dag har jeg og Armanda vært sammen. Vi har vasket huset. Det gjør vi annenhver søndag. Vi får selvsagt betalt for jobben vi gjør da ;)
  Når vi var ferdig med det så vi på noen episoder av Gossip Girl. Ellers har vi bare loka rundt egentlig! Men gøy var det i hvertfall!

  Uff uff, i morgen er det mandag. Skoleee:( Buhuu...
  Men det er sånn OD uke på skolen. Som betyr at vi ikke skal ha så mange vanlige timer på skolen.

  Vi kommer nok til å legge ut 1 video i uken tror jeg. Veldig koselig om dere legger igjen en kommen tar og sier hva dere synes om videoene vi legger ut ;)

  Snakkes i morgen!!
  Xoxo, Ida <3

 • Lørdag  Heeisann ;)
  Utrolig dårlig vær i dag, det regner og er skikkelig kaldt. Så vi bestemte oss for å ikke dra til byen allikevel!
  Vi skulle egentlig filme en video i byen i dag, men det får bli en annen dag. Så vi ble bare hjemme og slapper av ogsånn. Vi har sett på en film. Den het "Elsk Meg Igjen" eller "The Vow" på engelsk. Den var veldig bra! Anbefaler den ;)

  Xoxo,
  Armanda og Ida <3

 • Første video!  video:large


  Dette er den første filmen!

 • Boklansering!  Hellu!

  I dag har jeg vært på sånn boklnsering til en som heter Manuela! Hun har skrevet to bakebøker, hun har også en blogg som heter passionforbaking! Jeg er så utrolig glad i å bake så da bare måtte jeg dra på boklanseringen! Man kunne vinn en kitchenaid i rosa men den vant jeg ikke da, men jeg vant en gavepose med litt forsjellige ting! Så det ble jeg ganske fornøyd med!

   

  -Sofie

  Har dere vært på boklansering før?

 • Header?  Heei igjen!! 

  Vi vet at det ikke er så mange som leser bloggen. Men vi lurte på om noen kan lage header til oss. vi har ikke så mange bilder men det kommer i løpet av uka! Eller vet dere om et bra redigeringsprogram?

  Dette bilde er veldig gammelt men det var det eneste bildet jeg fant av oss fire! <3

   

 • Onsdag!!! <3  Heei!! 

  Hei i dag slutta vi klokka 12:00, elsker onsdager!! <3 Og det var faktisk litt morsomt på skolen i dag, hadde bare morsomme fag!! Etter skolen ble jeg med Marte hjem! Har egentlig ikke gjort noe spesielt, har vært på facebook, på skype og lekser!! Nå sitter vi bare og slapper av!!! 

   

  -Sofie

   

  Hva har dere gjort i dag?

 • JB - Believe Tour  Heeeei!!
  Nå har Justin Bieber billettene kommet i posten! Gleder meg helt utrolig mye:)
  Det blir så gøy. Armanda, Selma og jeg skal sitte sammen på konserten. Vi har VIP billetter og vanlige! Vi drar sammen med Sofie og noen andre fra klassen tror jeg!!

  Ellers i dag har det bare vært en vanlig skoledag. Vi hadde gym og K&H. Og Historieprøve! Tror det gikk ganske bra på prøven! Håper i hvertfall det.
  Vi sluttet halv 3 i dag, men i morgen slutter vi 1200:) Det gjør vi hver onsdag. Utrolig deilig!!!!

  -Ida <3

 • Søndaaaag  Hellu,

  Nå sitter vi å ser på Frustrerte Fruer. Ellers i dag skal vi nok bare være inne å slappe av ogsånn. Det er så sykt kaldt ute nå. Brrr...
  Uff, i morgen er det skole. Det blir slitsomt. Boring!!!
  Men i løpet av denne uken kommer nok Justin Bieber billettene våre!
  Gleder oss SÅÅÅÅ mye til konserten i April. Det jo 6mnd til da. Men det blir så morsomt!

  Her er noen bilder fra i dag

  Xoxo,
  A & I

 • R.I.P  Hei!

  Jeg fant dette på fb!

  This girl, her name is Amanda Todd.
  She posted a video on YouTube a few days ago.
  She was bullied so bad it led to suicide...

  She was in a webcam chat group to meet up with new and old people.

  They started calling her Beautiful, Stunning, cute, Etc.
  And then they asked her to flash...
  So she did.....
  Thinking it was nothing...
  A year went by and some guy she did not know, messaged her saying ?Give me a 'show' or I will send your boobs.?
  She ignored it.....
  Christmas Break came and a knock came on her door at 4 AM.
  It was the police...
  That person sent the picture to EVERYONE.
  Everyone judged her.
  Bullied her.
  From ONE MISTAKE.
  She ended up switching schools.
  That person found out her school, friends, address once again and sent them there too.
  She had no one.
  Everyone hated her.
  She ended up switching towns.
  Then at this new school....She met this boy who she thought liked her.
  He didn't....he had a girlfriend.
  One day she got a note saying you better leave school.
  She didn't.
  A group of boys and girls including that boy, the girlfriend and more came up to her while the school surrounded her.
  The girl said ?Look around, No one likes you.?
  One kid from the group said ?JUST PUNCH HER ALREADY!? So she did, and Amanda got beat really bad.
  And got left.
  Alone.
  And her dad ended up finding her in a ditch hours later.
  She went home and drank bleach, to try to kill herself.
  It didn't work.
  The next day all over her Facebook page was written
  ?Drink some more bleach",
  "No one cares",
  "I hope she dies, "No one would cry", "Everyone hates you", "Amanda try it again we dare you"?and so much more.
  She cried every night. Why did everyone hate her.
  One mistake.
  One.
  She started cutting so much and did drugs,and drank alcohal.
  She ended up trying to kill herself again.
  She failed.
  She couldnt take it anymore.
  At the end of the video it said ?I am Amanda Todd. I just need someone.? October 10th she hung herself.
  She is dead. Rest in paradise, Amanda. You're beautiful. I will find a way to help stop bullying. I will share your story.
  Heaven gained an angel. xo.

  Wear Hot Pink for Amanda Todd on Oct. 15

  --A


 • Lørdag  Hei,
  Endelig helg!! Selma og Sofie skulle på sånn hyttetur greie med klassen i helgen, men jeg og Armanda skal fortsatt ha det gøy :)
  Vet ikke helt hva vi skal finne på, men sannsynligvis skal vi se på Gossip Girl og kanskje en film. Og kanskje vi drar til byen i morgen. På tøyenbadet eller noe sånt! Som Armanda skrev i forrige innlegg så skal vi lage en musikkvideo. Skal få prøvd å lagt ut noen gamle videoer også, men man må installere noe greier på Pcen først...

  Snakkes senere <3
  -Ida

 • Fredag!!!  Hei folkens! Sorry for at vi enda ikke har lagt ut video , men vi har ikke et sånn program som er litt vanskelig å få. Men vi skal få det til denne uken så da skal vi legge ut den første neste fredag. Hører på en sang av Taylor Swift. Jeg driver og skriver ned ideer til en musikkvideo jeg skal lage neste helg. Jeg tror denne musikkvideoen kommer til å bli veldig bra. Må dra til byen og filme noen av scenene.

  Kos dere med helgen<3

   

  --A

 • GG,TVD og PLL  Hei nå har jeg vært på zumba. Jeg skal legge meg snart fordi når jeg står opp er jeg alltid så sliten. Jeg driver og tenker på at alle serier slutter snart. Det syntes jeg er trist. Jeg så på The vampire diaries og pretty little liars og frustrerte fruer før.Jeg har alltid elsket frustrerte fruer, men det sluttet før sommeren da.Jeg har sett alle 8 sesongene. Og nå ser jeg bare på Pretty little liars og the vampire diaries og gossip girl også. Jeg ser på det på en nettside for på den kommer episodene ut samtidig som i USA. Og i norge er de en hel sesong bak nesten. Jeg har ikke fått sett på pretty little liars på nesten 2 måneder fordi de har en pause helt til det skal være en spesial episode. Den gleder jeg meg sykt til da. Det som er plagsomt er at det nesten er sånne pauser hele tiden da der er det nå 2 måneder og 1 månede i vinter og 2 månder på våren. Blir litt lei av det. Men jeg har funnet ut at det bare skal være pretty little liars episoder i sirka 1 år og noen månder til. Det er dumt. Og gossip girl slutter i januar. Jeg vet ikke med The vampire diares da, men det slutter sikkert snart det også. Tilslutt kommer jeg ikke til og ha noen serier.

  --A

 • Justiiiin Bieber konsert!  Heeei,
  Sykt lykkelig nå. Vi skal på JB konsert neste år. Wooow det har ikke gått opp får meg enda at vi fikk billetter. Men det gjorde vi! :D Trenger ikke å forklare hvordan ogsånn for det gjorde Armanda i forrige innlegg. Vi fikk 3 billetter ekstra som vi skal selge! Konserten er 18.April 2013 for de som ikke visste det. Jipppiii!!!!!! ^.^
  Det blir Armanda, Selma og meg som sitter sammen på konserten. Men så drar vi sammen til Telenorarena og er i byen ogsånn med Sofie og noen andre venner!
  Det blir så gøy. Gleder meg helt sykt!!
  Det er jo over 6mnd til så det er jo en stund til enda!
  Men nå må jeg gjøre litt lekser.
  Snakkes

  -Super lykkelig jente, Ida <3

  Vi sitter på felt M

  Meg og voksfiguren av Justin i London;)

 • Verdens gladeste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Herregud i dag er verdens beste dag. Jeg kommer til og huske denne dagen lenge. I går fant jeg ut at det var idag de skulle begynne å selge billetter til JB konsert 3. Og de begynnte og selge klokken 09:00. Da var jo vi på skolen! Så moren til Ida og moren til Selma og stefaren til Ida bestillte og VI FIKK. Det som er best er at jeg var bombesikker på at vi ikke skulle få. Jeg begynte nesten å gråte da. Jeg er ikke i klasse med Ida, Sofie eller Selma. Så jeg hadde kunst og handverk og vi hadde planlagt og gå til doen 09:15 så de kunne si om vi hadde fått billetter og jeg var sikkelig nervøs når jeg gikk inn , men da sa Ida til meg at moren var i kø på billettservice. Så jeg ble litt skuffet og var enda mer sikker på at vi ikke skulle få. Når timen var over var jeg ganske lei meg, men så ser jeg Selma i vinduet kjempe glad! Jeg var fortsatt ikke helt sikker på om vi fikk billetter da. Så jeg ventet spent til Selma kom ut at klasserommet. Og da sa hun at vi hadde fått VIP billetter <3 <3 Søsteren min har bursdag i dag også <3< 3 JIPPI ! verden beste dag. Skal på zumba om en time da <3

  PS: vi fikk plass på felt M! Det er perfekt det midt i salen !!!!!!!

  --A

 • Shopping <3  Det var meningen at vi skulle bytte ett skjørt, spise litt usunn mat og dra hjem. Istede prøvde vi store.. Klær. :P Og sko. Kjøpte ting og så spiste vi usunn mat! ;) men ikke Ida da :( hun rakk ikke. Armanda, som er dronningen av mais og god smak kjøpte en genser og noen andre ting jeg har glemt :) Ida kjøpte en lik genser i en annen farge og lue tror jeg + store? klær XD jeg kjøpte consealer og pysjbokser og spiste for 80kr på mcern ;) Lenge siden vi har gjort noe sånt sammen, det var kjempe kos!! ;) gla' i dere folka miine <3 VI MÅ PÅ KONSERT.

  Love fra Selma ;)

 • Heeei !  Hellu,
  Sorry for lite blogging fra meg. Jeg har vært i London i høstferien skjønner dere! ;-) Nå er vi på skolen. I morgen skal jeg, Armanda og Selma til Oslo etter skolen. Its going to be fun!!

  Legger med noen bilder fra London jeg:

 • Skolen :/  Hallo, sorry for lite blogging :( Men vi er jo 4 som eier bloggen så jeg trodde også de andre skulle skrive litt. Gleder meg til å se dem i morgen da på skolen. Selma har jeg ikke sett på 6 dager og Ida har jeg ikke sett på 4 dager, men Sofie har jeg ikke sett på 9 DAGER!!! Det er mye. Gleder meg nesten litt til skolen :/  Ganske rart til og være meg egentlig. Når jeg er på skolen klager jeg bare hele tiden, men jeg har ikke vært der på lenge nå og har lyst til å se alle igjen.  Jeg var i byen i går og kjøpte nye sko ! De kosta 500 kr som jeg syntes var ganske dyrt , men de var så fine så hehe.....

  Jeg kan laste ned et bilde i morgen eller no, men har ikke kameraet nå. Har bare vært hjemme i dag å slappet av og jeg har sett på frustrerte fruer!

  --A

   

 • Ny mobil !!!  Hallo !! I dag dro Ida til london <3 Jeg savner henne allerede :( Hun kommer hjem om 4 dager da. Jeg har ikke gjort noe i dag. Bare slappet av egentlig å drevet med den nye mobilen min. Den er min første Nokia. Har alltid likt sony ericsson og alle mobilene jeg har hatt har nesten bare vært sony ericsson. Dette er min åttende mobilen. Den heter Nokia asha 302 !! Jeg kunne fått Iphone , men jeg hater Iphone. Alle har dem og de er ikke noe spesielle så jeg tok nokia.

  --A

 • Ferie :D  Heei folkenzz, Armanda og Ida her.

  Det er ubeskrivelig deilig med høstferie. I dag har vi sett på gamle episoder av Pretty Little Liars og ellers bare loka rundt. Vi ha hatt det veldig morsomt da! 

  Nettsiden vi ser Pretty Little Liars og andre serier på heter watchseries.eu. Den funker veldig bra! De har nesten alle mulige serier. Pretty Little Liars, Desperate Housewives, Gossip girl, The Vampire Diaries og maaaange hundre andre serier der. Men ja, nok om det. Vi skulle ta bussen ista og som vanlig var vi sent ute og endte opp med å løpe hele veien til bussholdeplassen. Da vi endelig kom frem hadde bussen godt. Hehe, typisk oss å være sent ute! Men jaja, vi bare ventet på neste buss. I morgen skal vi vaske huset. Vi får nemlig penger får det! Det er en slags liten jobb vi gjør 2 ganger i måneden. Veldig praktisk.

  Men vi snakkes mer i morgen, hadebra så lenge.

   


  xoxo,

  A, I <3

 • Sleepover!  Hellu,

  Dette innlegget skulle egentlig bli postet søndag kveld, men av en eller annen merkelig grunn ble det ikke det!
  Isåfall, på søndag overnattet vi. Det var veldig koselig. Vi så på film og koste oss. I dag skal vi bare slappe av tror jeg. Se på tv og kanskje en film eller noe sånt :)
  Snakkes <3

  Her er noen bilder fra overnattingen!

  -Armanda, Ida og Selma.

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012

  Wild Child Productions

  Vi er kule. Veldig. Sjekk ut bloggen for awsomeness.

  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits