WCP -

Tumblr • Høstferie <3 <3  Endelig er det høstferie! Jeg og Ida skal ikke til Svergie likevel. Vi hadde ikke lyst , men Ida skal til London på torsdag da! Det er bra og Sofie er i Malorca <3 Selma skal ikke noe. Ikke jeg heller! I morgen skal jeg og Selma overnatte hos Ida <3 Det blir koselig!

  --A
 • Malorca  Hei! 

  Som dere ser på overskriften er jeg i malorca! det er kjempe fint her, er rett ved siden av stranda. Og det er helt hvit sand, Mi liker!  Men må gå nå for jeg skal dra til en liten by!


  Tror det kommer flere bilder neste søndag!

  -Sofie

 • Balldag!  Heeei :D
  I dag har vi hatt balldag, som dere sikkert skjønte på overskriften.
  Det var egentlig ganske gøy syns vi :)

  Og nå er det endelig høstferie!!
  Det bli SÅÅÅÅ deilig. Vi skal overnatte og kanskje dra på shopping og gjøre masse annet gøy!
  Snakkas!!

  -Armanda, Selma & Ida <3

  Her er noen bilder fra skolen. Selma var dessverre ikke med på noen av dem da...

 • Hellu!  Hellu <3

  Nå har vi vært å trening. Altså Zumba. Det var utrolig gøy og veldig slitsomt! Haha :) Sofie kunne ikke komme på treningen i dag, så det ble oss 2 andre(Armanda og Ida) og Kristine, en venninne! I morgen har vi balldag på skolen. Det vil si at vi har forskjellige ball sporter. Fotball, håndball, basket, vollyball og boccia. Vi har meldt oss på volleyball også MÅ vi være med på håndball. Det var ingen andre i klassen som meldte seg frivillige så da ble vi tvunget med...Jaja, ball dag er trossalt bedre en vanlig skoledager der vi bare sitter inne i klasserommet og har matte og norsk! Så vi skal ikke klage!

  Også er det fredag i morgen daa! Det blir bra. Og i neste uke er det høstferie!! Endelig. Det blir deilig. Vi skal på hytten til Kristine i Sverige siste helgen i høstferien. Gleder oss <3 Snakkes i morgen!
  Xoxo

  Armanda, Ida

 • Kveld &lt;3 &lt;3  I dag var det ondag !! Elsker onsdager for da slutter vi klokken 12. Så jeg dro til vinterbro å kjøpte meg noen sko. De er svarte og jeg likte dem veldig. De var utrolig billige også!! De koste bare 199 <3 <3 Så det syntes jeg var bra siden jeg nesten har brukt opp alle pengene mine. Hehe....                                                                                                                                                                                                                                         Gleder meg kjempe mye til høstferien ! Tror ikke jeg skal noen spesielt bare slappe av, men jeg skal bli med en venn av meg til svergie da det blir koselig<3 Ida skal også , vi gjør det hvert år !!!!!                             Ja, i morgen er det tordag og da er det også ganske gøy på skolen, men noe som ikke er gøy er at vi skal ha balldag på fredag da! Det er ikke noe gøy for det har vært kjempe dårlig vær hele uken og det er det veldig stor sjanse for at det blir på fredag også. Men nå skal jeg bare slappe av å se på gamle episoder av Pretty Little Liars siden vi må vente 1 måned før det kommer ny. Jeg og vennene mine ser på det på internett for på TV er de sånn 10 episoder lengere bak !!

  --A 


 • OD  Hellu!

  Denne uka er/har vert litt kjedelig.. Jeg har nesten ikke sett grilsa mine! :(

  Jeg er i OD komitéen, så hele uka går med på planlegging av internasjonal uke og od-dagen, så jeg har 0 vanlige timer og omtrent ingen friminutt. 

  Selve planleggingen, og det at jeg slipper matte og sånt er helt greit ;) Men jeg får ikke vert med de kuleste av de kule...

  Men kansje så blir det ingen planlegging på fredag, for da er det balldag. 

  Nå må jeg gjøre et tonn lekser. Snakkast!

  ~Selma

 • Får ikke jobb  Heeei bloggen!

  Nå har jeg (Sofie) og Marte vært på tangen senteret og spurt om jobb til OD dagen. Men selfølgelig var alle jobbene tatt :( Siden vi ikke fikk jobb der gikk vi til kiwi for å spørre om vi kunne jobbe på dyrebutikken, men der var det også noen som som skulle jobbe!!! Så nå må vi vaske huset eller noe sånt, men håper virkelig vi finner en annen jobb.

  Noen forslag til hvor vi kan jobbe?

   


  Dette er Thetis og Tjorven <3

   

   

 • OD dagen!  Heeei igjen!
  Nå har jeg(Ida), Armanda og Sofie vært på Rimi en tur. Vi skulle søke etter jobb til OD dagen og kjøpe noe godt da ;) Heheh. Vi må dra tilbake dit i morgen fordi sjefen var ikke der så vi kunne ikke spørre om jobb osv. Nå skal jeg dusje også se på gossip girl og lese i boken min, Små Søte Løgnere. Hvis noen av dere har hørt om eller sett på serien Pretty Little Liars så er det den serien jeg leser. Oversatt til norsk da!
  Snakkes !

  -A, S, I <3

 • Mandag!!  Hallo :D
  Nå sitter vi og ser på tv og spiser potetgull. Deilig! Mandager er så slitsomme så det er alltid sykt deilig å komme hjem å bare slappe av.
  Snart skal vi til Rimi å kjøpe noe godt også skal vi søke jobb til OD dagen som er 1.November.
  Men nå skal vi dra!
  Blogges <3

  -A&I

 • Bursdaaag !  Heeei bloggen :D
  Nå er vi på bursdagparty!
  Det er gøy. Her er noen bilder vi tok!

  Haha! Så gøy har vi det..

 • Onepiece party!  Hei!
  Nå skal vi på onepiece bursdag. Med "vi" mener vi Armanda, Sofie og Ida.
  Det blir koselig. Siden det er onepiece bursdag skal vi ha på oss onepiece eller kosedress. Vi driver å ordner oss nå. Bursdagen starter kl. 1800 så vi skal gå nå.
  Blogges <3

  -A, S, I

  Armanda og Sofie <3

 • Endelig helg!  God morgen!

  Sorry for at det ikke ble noen blogging i går! Ingen av oss rakk det rett og slett! Vi skal prøve å få gjort det hver dag.

  Endelig helg! Jeg har gledet meg til helgen helt siden mandag. Hahah! I dag skal jeg til byen med mamma og shoppe litt :) Det blir koselig, det er så sjeldent jeg er i byen med mamma. Og Armanda har besøk av kusinene sine, så hun har det nok kjempe koselig :) Og i morgen skal vi på bursdag. Altså jeg, Armanda og Sofie. Det blir gøy. Det er onepiece-bursdag. Så vi skal ha på oss onepiece. Jeg var så dum at jeg glemte min onepiece på skolen i går, så jeg skal se om jeg finner en onepiece i byen i dag. Eller så får jeg bare låne av noen andre, eller ta på meg en kosedress. Men ja, det var vel egentlig bare det jeg skulle fortelle. Vi snakkes senere. Kanskje jeg legger ut innkjøp senere.

  Her er et bilde av meg og Armanda som vi tok i sommer :)   

  -Ida <3

 • Trening!  Heeei :)
  Nå har vi vært på zumba trening. Vi kom hjem for litt over 1 time siden. Det var utrolig slitsomt denne gangen. Vi hadde skikkelig slitsom styrketrening!
  Men det var veldig gøy fordet :)
  Her er noen bilder fra treningen!

  -Armanda, Sofie & Ida
  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Det ble ikke så bra bilder da..
  Rakk ikke å ta så mange før treningen startet så de bildene der vi sitter i onepiece er etter treningen :)

 • Snart zumba !!!!!!!  Hallo :D

  Nå skal jeg, Ida, Sofie og Kristine på zumba snart <3 Det blir gøy <3 Det er 2 ganger i uken. Vi var der på tirsdag også. Det er så slitsomt! Men utrolig gøy også da :)  Det som er litt dumt er at det bare er drop in timer så man må betale 80 kr hver gang istedet for og betale for et år. I dag var det en ganske gøy dag på skolen siden det er torsdag og da har vi morsomme timer :)

  -A                                                                              • Bilder :)  Hei :) Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av oss jeg ;)

  Det er ganske dårlig kvalitet på noen av bildene, fordi de fleste er tatt med iphone. Men det kommer bedre bilder etterhvert, må bare finne laderen til kamerat først :P

   

  Kristine, Armanda, Ida <3

  Sofie, Armanda, Kristine, Ida :)

  Armanda! ;)

  Ida og Selma!


  Nora, Ida, Armanda

  Oss bloggerne!! Fra venstre: Sofie, Armanda, Ida og Selma <3

   


   <3 <3 <3

 • Zumba!!  Hello <3

  I går var vi på vår første Zumba trening. Altså Armanda, Sofie, Kristine(en venninne) og jeg. Zumba er slags dans, bare litt mer trening. Det er ofte sånn de har på treningsstudioer ogsånn. Isåfall, det var veldig morsomt! Vi skal på Zumba trening i morgen også. Gleder oss allerede. Det er veldig bra trening med masse morsom musikk! Det er utrolig slitsomt da. Hahahha :D

  I går var jeg ikke på skolen fordi jeg var hos tannlegen. Og i dag har det bare vært en vanlig(kjedelig) skoledag. Men i morgen skal klassen min til Oslo på teknisk museum og peppes pizza. Det er i hvertfall gøyere enn matte og norsk. Hehe. Også er det som sagt Zumba trening i morgen! Det blir gøy. Wiii, gleder meg maaasse :) Og i helgen skal jeg, Armanda og Sofie på bursdag. Det blir også veldig morsomt! Ellers så er det ikke så mye spesielt annet som skjer denne uken. Resten av helgen skal jeg bare være hjemme og slappe av, kanskje dra en tur til Oslo. Vi får se! Vi skal prøve å få lagt ut en av de maaaange videoene vi har laget! Mest sannsynlig kommer det en eller flere videoer i helgen! Men nå skal jeg se noen episoder av Gossip Girl og spise is. Snakkes <3

  -Ida <3

   

   

  Kristine, Armanda og meg(Ida)

   


  Ida, Armanda, Kristine og Sofie :)

 • Jeg forandret designet igjen!!  Håper girlsa blir mer entusiastiske for dette! haha XD

  Klem

  Selma

 • Favoritt sanger!  Owl City: Good Time  Carrie Underwood: Blown Away

   

 • Savner sommeren :(   

  Heluu bloggen! Hvordan har dere det??? ;) Vi har det ikke bra fordi det snart er vinter!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( Men håper dere likte dette inlegget, fordi jeg ble veldig stolt over det :D

  Hilsen Marte venninen til bloggerne<3 <3

   

   
 • Da var headeren ferdig...  ...og det ble litt dystert. Kansje jeg bytter design igjen :)

   

  ~S. 

 • Design!  Jeg forrandret designe på bloggen uten å spørre de andre... :P

  Header på plass om to min!

  Håper dere liker det!

  ~Selma

 • Skolen!!  Heeei !
  I dag har vi vært på skolen. Åh, så kjedelig. Mandager er de verste dagene. Nå sitter jeg bare å gjør lekser. I morgen skal jeg ikke på skolen! Wihu.
  Fordi jeg skal til tannlegen. Så det blir litt deilig. Haha, jeg gleder meg til helgen allerede :)
  Men nå må jeg nesten fortsette med leksene. Blogges!!

  -Ida <3

  Her er noen bilder fra skolen i dag :)

 • Fotbad!  Hei folkens!
  Nå har vi nettopp tatt "fotbad".
  Haha, det endte opp med at Armanda og Ida gikk oppi badekaret med klærne på. Men vi dusjet etterpå altså ;)
  Uff, i morgen er det skole! Åh da må vi stå opp tidlig. Men nå er det ikke så altfor lenge til høstferien! Bare 3 uker til ca. Gleder oss. Da blir det vel overnatting, shopping og bare slappe av! Deilig!!! Men nå må vi gå.
  Blogges <3

  -Armanda, Sofie & Ida

 • Søndag !!!!  I dag er det søndag og det betyr at det er skole i morgen. Hater skolen, det er så kjedelig.

  I dag skal vi bare slappe av og kanskje redigere en video. Vi får se! Vi legger isåfall ut videoen senere idag.

  Nå er vi tre ( Sofie, Ida og Armanda) sammen og Selma kommer senere !!!
   - I

   - S

   - A

   

 • 16.09.2012
   

  Dette er Armanda og Selma<3

   

 • Hallo verden &lt;3 &lt;3  Dette er oss, Armanda, Selma, Ida og Sofie :D

  Dette er en blogg hvor vi legger ut videoer en gang i uken <3 <3

  xoxo

   

 • Velkommen til min blogg!  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Les mer i arkivet September 2012

  Wild Child Productions

  Vi er kule. Veldig. Sjekk ut bloggen for awsomeness.

  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits