laaang helg (WCP)

laaang helgHei, Dårlig blogging i det siste, men har rett og slett ikke hatt tid eller orket! Skal prøve å bli bedre. Oppsummerer litt hva vi har gjort i helgen! Vi hadde fri på torsdag og fredag, så det har vært en lang og deilig helg!

Onsdag:

På onsdag var det halloween så da kom Armanda og 2 andre venninner bort til meg. Soluna og Agnes heter de andre! Vi hadde det så koselig. Så på film, lo, prata, spiste godteri osv.. Armanda overnattet til torsdag, men Agnes og Soluna dro hjem i 10/11 tiden. Vi så på The Last Song, den filmen Miley Cyrus er med i. Elsker den filmen!! Den er såå søt <3

 

 

 

Torsdag:

På torsdag var det jo egentlig OD (opersajon dagsverk), men jeg og Armanda jobbet forrige søndag så vi hadde fri på torsdag!! Sykt deilig. De andre var på jobb ogsånn så vi hadde huset for oss selv. Vi bare så på TV og slappet fullstendig av. Senere på torsdag, altså på kvelden dro jeg og Armanda på Zumba sammen med Agnes og Soluna. Etter treningen tok vi bussen hjem til Soluna og og overnattet der. Det var drit gøy!!! Vi hadde latterkrampe, spiste godis, var lenge oppe...Tror vi la oss i 6-tiden på morningen. Hehehe!! Vi fikset neglene og sminket hverandre midt på natta! Koselig. Har nesten ingen bilder fra kvelden..


Agnes, Soluna og meg!

 

 

Fredag:

På fredag sto vi opp og lagde oss frokost, egg og bacon og smoothie! Naaam <3 Senere lagde vi brownieees. Etterhvert fikset vi oss ogsånn også dro vi til byen. Armanda, Soluna og jeg. Så vi tok 4-båten til byen. Vi gikk rundt å så litt i butikker på Akerbrygge. Armanda og Soluna kjøpte BB cream, men jeg kjøpte ikke noe. Det var kjempe morsomt i hvertfall! Vi dro på cafe! Vi møtte faktisk Linni Meister også!! Det var kult. Jeg tror Armanda la ut bilde med oss og Linni, så jeg gidder ikke legge det ut igjen ;)

 

I går og i dag har ikke jeg og Armanda gjort så mye stort. I går bare slppet vi av og så på Gossip Girl. I dag har vi vakset huset! :)

 

-Ida <3

 

 

 

  • Skriv en ny kommentar
  Design: Ina Anjuta
  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde

  Annonse
  hits