Funday!! (WCP)

Funday!!Hellu!!
Fikk ikke blogget i går så jeg skriver hva vi gjorde i går ogsånn.

I går var jeg og Armanda hjemme hos meg og så på Gossip Girl. Som vanlig. Hahah, det er nesten det vi gjør hver dag. Litt senere på kvelden dro Armanda hjem også gikk jeg bort til hun senere.

Dagen i dag var litt mer interessant. I dag er det onsdag som beryr at vi sluttet 1200 på skolen!!! JIPPI :D Også hadde vi OD/IU greier på skolen som beryr null vanlige timer! Dessverre var dette siste dagen med IU i dag. Som betyr tilbake til vanlige kjedelige skoletimer i morgen. Matte, norsk ... Blææææ
OD komiteen, som Selma er med i har gjort en super jobb med alt til OD ogsånn:)

ETTER SKOLEN I DAG:
Armanda, Selma og jeg tok skolebussen som går litt over 1200 også stoppet vi innom Rimi og kjøpte noe digg. Potetgull, nudler, boller, pepperkaker, sjokomelk og et blad! Hahahh, veldig sunt!
Ikke akkurat;)
Da vi kom hjem så vi på Pretty Little Liars Halloween spesialen. Den var kjempe, utrolig, A-mazing, mega bra. Den var råbra:) Men nå må vi vente 3 hele måneder før neste episode kommer. Etter vi hadde sett på den ogsånn fikset vi neglene. Fuuun!

Men nå er jeg helt sykt trøtt(?)
Selvom klokka bare er ni. Haha:P
Må gjøre litt lekser først. Frister ikke i det hele tatt, men det må gjøres!

Snakkes:)
-Ida

Sorry for at det blir så dårlig kvalitet på bildene. Vi tar som oftest bildene vi legger ut med iPhonen og da blir det bra kvalitet på mobilen, men når vi overfører bildene til bloggen så blir det dårlig og kornete...


 • 24.10.2012 kl.21:35

  Fine bilder :D

  Skriv en ny kommentar
  Design: Ina Anjuta
  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde

  Annonse
  hits